.
.

Nyheder fra zensehome

 

Her finder du de seneste nyheder fra zensehome. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, så får du nyhederne leveret direkte i din indbakke:

Tilmeld nyhedsbrev 

  

 

 

01.09.2015
Ny distributør i Danmark, Færørene & Grønland

Revolutionerende nyt til det intelligente hjem

Zense Technology A/S har pr. 1. september indgået en eksklusiv samarbejdsaftale med Lemvigh-Müller A/S, der indebærer, at Lemvigh-Müller fremover kommer til at stå for alt salg, markedsføring og distribution af zensehome-produkter i Danmark, Færøerne og Grønland. Zensehome sætter nye standarder for energioptimering i helt almindelige boliger, og gør det muligt at få en intelligent, strømbesparende bygningsinstallation ind i et eksisterende hus uden fx at skulle fræse nye ledninger ind i væggene.

Aftalen glæder adm. direktør Jesper Krogdahl, Zense Technology A/S, som fortæller:

- Vi er meget tilfredse med det strategiske samarbejde, som betyder, at vi kommer i kontakt medmange flere potentielle kunder. Med Lemvigh Müllers store og professionelle salgs- og supportorganisation samt velfungerende logistikapparat får vi adgang til et meget bredere marked
og til nogle helt nye og spændende kundesegmenter. En anden fordel er, at vi får mere tid til at gøre det, som vi er bedst til - nemlig at videreudvikle markedets stærkeste system til intelligent styring af boligens elektriske installationer, fortæller han.

 

Zensehome 01

 

 

 

 

 

 

 

 

Høj komfort og god pris

Hos Lemvigh-Müller ser produktspecialist Dennis Dalgaard Andersen frem til at kunne sælge kunderne de nye zensehome-produkter, som han beskriver sådan: - Med zensehome kan vi tilbyde vores kunder nogle unikke funktioner inden for intelligente bygningsinstallationer, som aldrig har været nemmere at installere - og så får man dem oven i købet til en overkommelig pris. Faktisk tilbyder zensehome alle de vigtige funktioner, som man ønsker, når man fx vælger at installere en intelligent installation til at højne komforten og sænke energiforbruget markant, understreger han.

Zensehome har kun været på markedet i få år, men er allerede installeret i over 2.500 boliger i Norden. På www.zensehome.dk, kan man tage et onlinekursus, hvor man hurtigt kan tilegne sig viden nok til at kunne installere en simpel zensehome-installation. Udover det tilbyder Lemvigh-Müller mere dybdegående kurser til installatører og andre interesserede.

Hvis du vi vide mere:
Kan du kontakte adm. direktør Jesper Krogdahl, Zense Technology A/S på telefon 2030 0177 eller produktspecialist Dennis Dalgaard Andersen, Lemvigh-Müller på telefon 4024 0935.

  

 

 

15.05.2015
Nyheder i zensehome systemet

Der er kommet to nye funktioner i zensehome systemet. Man har nu muligheden at indtaste GPS koordinater i PC-Boksen, så den er klar over hvor i verden den befinder sig. Men denne funktion kan man aktivere "actions" som kører ved solopgang eller solnedgang. Man kan også tage højde for skumringstid.

Den anden nyhed er vores PDLC funktion. Power Dependent Link Control. Denne funktion er i første omgang lagt ind i firmware på vores stikkontakter. Med PDLC kan man fra en stikkontakt automatisk aktivere andre zensehome enheder udfra det aktuelle strømforbrug i stikkontakten. Hvis man f.eks sætter en grænse for PDLC på 30 watt i stikkontakten, så kan man ved et forbrug på 30 watt eller der over få andre zensehome enheder til at tænde. Hvis forbruget i stikkontakten kommer under 30 watt, så vi de enheder man har valgt automatisk slukke igen. Man bestemmer selv hvilken forbrugsgrænse man vil ha for at aktivere PDLC. 

 

 

  

 

 

27.03.2014
Mange artikler om Zensehome i Sverige...

I forbindelse med at  Zensehome fik prisen for "Bästa el nyhet" på El messen i Malmö i starten af Februar, så har vi nu fået en del omtale i både trykt og online media. Her under finder du nogle links til online artikler om Zensehome.

Avisen "Ny Teknik" : Læs her

Avisen "Elektrikern": Læs her

Fastighet & Bostadsrätt: Læs her

Elinstallatören: Læs her

I Vår Villa nævnes Zensehome i forbindelse med "Smarta Hem": Læs her

Elnyhet 2014-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.02.2014
Zensehome - Bedste el nyhed på elmessen i Malmö

Zensehome vandt konkurencen "Bästa Elnyhet" på Elmessen Øresund 2014. Messen foregik på Nya Malmö Mässan den 5 - 6 Februar. Alle messens udstilere havde mulighed at være med i konkurencen. Det var messens besøgere som fik lov til at stemme. Zensehome havnede altså på første pladsen med vores intelligente powerline system.

Nogle af motiveringerne som besøgerne havde skrevet om Zensehome var:

* Fremtidens elløsning i hjemmet
* Innovativ løsning for flere behov! "Det sagde bare klick"
* Gør livet lettere 

 

Elnyhed -dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08.01.2014
ZenseRemote version 3.0

Den seneste version af ZenseRemote (version 3.0) til IOS enheder: iPhone, iPad & iPod Touch er nu tilgængelig på AppStore.
Denne app er ligesom tidligere versioner gratis. ZenseRemote kræver mindst IOS 5.0. 

ZR-dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02.12.2013
Zensehome i "Living Smart TV"

Zensehome systemet er igen omtalt af Kenneth Wedmore Lund i TV programmet "Living Smart" Se videoen her under. Læs mere om Zensehome på Living Smart hjemmesiden HER

 

 

.