.
.

Samarbejdet med Lemvigh-Müller er ophørt

 

 

Zense Technology A/S har pr. 1. november 2016 afsluttet samarbejdet med Lemvigh-Müller A/S om eneret på salg af zensehome®-produkter.

Zensehome® sætter nye standarder for energioptimering i helt almindelige boliger, og gør det muligt at få en intelligent, strømbesparende bygningsinstallation ind i et eksisterende hus uden fx at skulle fræse nye ledninger ind i væggene.

Med zensehome® kan vi tilbyde vores kunder nogle unikke funktioner inden for intelligente bygningsinstallationer, som aldrig har været nemmere at installere - og så får man dem oven i købet til en overkommelig pris. Faktisk tilbyder zensehome® alle de vigtige funktioner, som man ønsker, når man fx vælger at installere en intelligent installation til at højne komforten og sænke energiforbruget markant.

Fremover varetages al en gros salg af Zense Technology A/S. Firmaer i elektrikerbranchen og andre beslægtede brancher, kan i fremtiden købe direkte hos Zense Technology A/S. På hjemmesiden www.zensehome.dk kan man ved at klikke på Login i øverste venstre hjørne logge sig ind på forhandlerportalen. Hvis man ikke er oprettet i forhandlerportalen eller har glemt sit login, kan man kontakte Zense Technology A/S enten pr. e-mail info@zensehome.dk eller på telefon 7070 2034.

Det er også muligt at bestille varer telefonisk.

Zense Technology A/S tilbyder desuden rådgivning og vejledning med henblik på at opnå den mest optimale installation.

Vil du vide mere om de intelligente zensehome®-løsninger er du velkommen til at ringe på telefon 7070 2034.

 

.